Bij Yin Life Art zijn er diverse ruimtes beschikbaar voor verhuur. Door de rust en de sfeer, ontstaan vanuit een kloosteromgeving, is het goed toeven bij Yin Life Art. Parkeren kan gratis en eenvoudig vlakbij op een parkeerterrein of langs de weg.

Ben je opzoek naar een ruimte voor een workshop, vergadering, coachgesprek of een andere activiteit? Kijk dan eens naar onderstaand aanbod en neem bij vragen contact op met Yin Life Art via onderstaande button.

Studio Yin Life Art

De zaal is in het totaal ongeveer 100 m2. Daarin heeft zij ruimte voor 12 yogamatten op een kurkvloer die zijn temperatuur aan past aan het lichaam. Voor meditatie activiteiten is dit aantal tot 18 personen uit te breiden.

Een vergadertafel die ruimte biedt voor maximaal 10 personen, is op een laminaatvloer achterin de zaal aanwezig.

De Studio grenst aan een kleine keuken die gedeeld wordt met het Atelier. Hierin is koffie en thee te maken en is een servies met bestek beschikbaar.

Atelier Yin Life Art

Deze ruimte is in het totaal ongeveer 50m2 en grenst aan de binnentuin. Er is een grote tafel waar 10 mensen creatief bezig kunnen zijn en er mag wat gemorst of geknoeid worden. De vloer heeft deels rubberen matten en deels is het met hout bekleed.  De Atelier grenst aan een kleine keuken die gedeeld wordt met de Studio. Hierin is koffie en thee te maken en is een servies met bestek beschikbaar.

Tarieven

Huur Studio

€25 per uur

€72 per dagdeel (4 uur)

€126 per dag (8 uur)

Huur Atelier

€12,50 per uur

€36 per dagdeel (4 uur)

€63 per dag (8 uur)

Huur Studio & Atelier

€35 per uur

€101 per dagdeel (4 uur)

€177 per dag (8 uur)

Deze tarieven zijn inclusief BTW. 

Minimale afname is 2 uur.

Een dagdeel is in de ochtend te boeken tussen 7:30 en 12:30, in de middag tussen 12:30 en 18:00 en in de avond vanaf 18:00. Overlap van dagdelen is eventueel mogelijk.

Voor boekingen, reserveringen, al uw vragen en het bespreken van mogelijkheden, neem dan vooral contact met mij op via onderstaande button.