Lesdata & - tijden

Individuele (online) Mindfulness Training:

Deze training kan op ieder moment starten en wordt op maat ingericht, passend bij jouw wensen en agenda. Het kan wekelijks op een bepaald gewenst tijdstip plaatsvinden maar eens in de 2 weken en variatie in tijdstippen is ook mogelijk. Neem met mij contact op, laat je wensen weten dan zoeken we samen naar een passende oplossing voor jou.

Buddy (online) Mindfulness Training:

Misschien vind je een één-op-één-training minder prettig of vind je het gezelliger om deze aan te gaan samen met een vriend, collega of iemand anders. Dan is deze buddy training wellicht wat voor jou. Je kan je met twee opgeven hiervoor of aan mij laten weten dat je interesse hierin hebt. Dan kan ik kijken of ik iemand aan je kan koppelen.

Ook hiervoor geldt dat deze training op ieder moment kan starten en wordt op maat ingericht, passend bij jullie wensen en agenda. Het kan wekelijks op een bepaald gewenst tijdstip plaatsvinden maar eens in de 2 weken en variatie in tijdstippen is ook mogelijk. Neem met mij contact, laat je wensen weten dan zoeken we samen naar een passende oplossing voor jou.

Mindfulness Groepstraining:

Op dit moment staat er geen groepstraining gepland. Gedurende het nieuwe jaar zal er weer een nieuwe 8-weekse Mindfulness MBCT/MBSR Basis Training in groepsverband opgezet worden. Mocht je hier interesse in hebben, laat het me weten en ook welke dagdelen passend voor je zouden kunnen zijn. 

Het is wenselijk om bij zoveel mogelijk bijeenkomsten aanwezig te zijn. Dit om de lesstof te laten beklijven en tijd nodig is om nieuwe bezigheden te integreren in het dagelijkse leven. Het is niet mogelijk om lesdagen van verschillende series te combineren.